.

Xυμοί Αλόης Βέρα

Τα δροσιστικά ροφήματα της Forever από Aloe Vera και επιλεγμένα φρούτα σας προσφέρουν ζωτικότητα, ενέργεια και καλή υγεία. Επιδιώκοντας να ανταποκριθούμε στις καθημερινές σας ανάγκες δημιουργήσαμε αυτά τα ροφήματα, προκειμένου να ενισχύσετε τη διατροφή σας. Το ζελέ Αλόης συλλέγεται μέσω μιας εξελιγμένης διαδικασίας από το εσωτερικό των φύλλων του φυτού και σταθεροποιείται με μια έξοχη ειδική μέθοδο, χωρίς την χρήση πίεσης ή θερμοκρασίας, που μπορεί να βλάψει τα θρεπτικά συστατικά.
Xυμός Aloe Vera Gel  Φανταστείτε ότι χαράζετε ένα φύλλο Αλόης Βέρα και να απολαμβάνετε το Ζελέ κατευθείαν απο το φυτό . Ο Xυμός Aloe Vera Gel  είναι τόσο κοντά στη φύση όσο μπορείτε να φτάσετε και εσείς.
Πατήστε στην Εικόνα για ΠερισσότεραΤο θαυματουργό φύλλο της Αλόης περιέχει πάνω απο 200 διαφορετικούς θρεπτικούς συνδυασμούς. Προϊόν μια Παντεταρισμένης Διαδικασίας Σταθεροποίησης που δίνει 100% σταθεροποιημένο ζελέ . Τα συστατικά σταθεροποίησης είναι φυσικής προέλευσης . Ο χυμός μας χαίρει της εκτίμησης εκείνων που προσπαθούν να διατηρήσουν ένα υγιές πεπτικό σύστημα και ένα φυσικό επίπεδο ενέργειας . Όντας το πρώτο προϊόν που πιστοποιήθηκε απο το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης  , αυτό το πλούσιο κοκτέϊλ πολτού και υγρού είναι τόσο αυθεντικό ακριβώς όπως το προόριζε η φύση . Με καθημερινή λήψη είτε μόνο του είτε το συνδυασμό με κάποιο φυσικό φρουτοχυμό αποτελεί ένα απο τα θρεπτικότερα συμπληρώματα διατροφής που υπάρχουν.
Οδηγίες
Ανακινήστε καλά . Πίνετε 60 ml περίπου ημερησίως .Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
Περιεχόμενο 1 λίτρο 
Λιανική Τιμή :28,27  Κωδικός Nr.015   Αγορά


Περισσότερες πληροφορίες για τις ιδιότητες της αλόης Βέρα πατήστε εδώ

Πατήστε στην Εικόνα για ΠερισσότεραΧυμός Aloe Berry Nectar
Χυμός Αλόης με Φραγκοστάφυλου και Μήλο
Είναι ένας διατροφικός «δυναμίτης». ‘Όλο τα πλεονεκτήματα του Ζελέ  της Αλόης Βέρα παντρεύονται με ένα γλυκό μίγμα χυμών φραγκοστάφυλου  (κόκκινου Μύρτιλου) και πραγματικού Μήλου που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και Α, Κάλιο και Πηκτίνη για να συμβάλουν στην αποτοξίνωση του πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος. Τα Forever Living Products έχουν επεκτείνει όλα τα πλεονεκτήματα του Χυμού Aloe Vera Gel, μαζί με τη γλυκιά γεύση των φραγκοστάφυλων . Περιέχει ισχυρό αντιοξειδωτικό,που είναι κατ ' εξοχή χρήσιμο στη διατήρηση του κολλαγόνου που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην προστασία της επιδερμίδας. Φυσική πηγή Βιταμίνης C.
Οδηγίες
Ανακινήστε καλά . Πίνετε 120 ml περίπου ημερησίως .Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
- Περιεχόμενο 1λίτρο  
Λιανική τιμή € 28,27 - Κωδικός-Nr. 034  Αγορά
Περισσότερες πληροφορίες για τις ιδιότητες της αλόης Βέρα πατήστε εδώ



Πατήστε στην Εικόνα για Περισσότερα
Χυμός Bits n΄ Peaches
Χυμός Αλόης με Ροδάκινο
Αγνά, θρεπτικό κομμάτια Αλόης Βέρα, βουτηγμένο σε γεύση ώριμων ροδάκινων. Στο μίγμα βιταμινών της Αλόης Βέρα, προσθέσαμε καροτινοειδή που είναι πολύτιμα σαν αντιοξειδωτικό και σαν πηγές βιταμίνης Α η οποία είναι απαραίτητη για τη συντήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ιδανικό για παιδιά,. Η Forever Living Products έχει δημιουργήσει ένα άλλο προϊόν με τη συμπύκνωση φρούτων για σας. Υψηλής ποιότητας aloe Βέρα Gel ενισχύμένο με κομμάτια ροδάκινα και επομένως σημαντικές βιταμίνες αυτών των φρούτων. Ιδανικό για παιδιά, προσφέρει μια ωραία γεύση σε όλη την οικογένεια.!! To Bits n' Peaches προσφέρει πολλά υγιεινά συστατικά, όλα μέσα σε ένα ποτό με φανταστική γεύση. Βάλτε μέσα πάγο ή ανακατέψτε με χυμό φρούτων και απολαύστε την υπέροχη γεύση που έχει η γενναιοδωρία της φύσης, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Ιδανικό για παιδιά, προσφέρει μια ωραία γεύση σε όλη την οικογένεια.!!
Οδηγίες
Ανακινήστε καλά . Πίνετε 240 ml περίπου ημερησίως .Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
- Περιεχόμενο 1λίτρο
Λιανική τιμή € 29,76 - Κωδικός-Nr. 077   Αγορά

Περισσότερες πληροφορίες για τις ιδιότητες της αλόης Βέρα πατήστε εδώ


Χυμός Aloe Vera Freedom
Χυμός Αλόης με Πορτακάλι για τις Αρθρώσεις

Τα πλούσια θρεπτικά συστατικό της Αλόης Βέρα μαζί με θειική Γλυκοζαμίνη και θειική Χονδροϊδίνη - δυο συστατικά που προέρχονται από τη φύση και έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας και κινητικότητας των αρθρώσεων. Σε αυτό το μίγμα προσθέσαμε βιταμίνη C και ΜSΜ, μια πρωταρχική πηγή βιοδιαθέσιμου θείου που χρειάζεται ο οργανισμός, για να διατηρήσει υγιείς τους συνδετικούς ιστούς και τη λειτουργία των αρθρώσεων. Είναι ένας πρακτικός και συγχρόνως, θρεπτικός τρόπος, για να αρχίσετε την ημέρα σας.ιδιαίτερα αξιοσύστατος για τους αθλητικούς τύπους και τους ανθρώπους που επιθυμούν "περισσότερο" στην ελεύθερη κίνηση  μάθετε περισσότερα .....
Οδηγίες
Ανακινήστε καλά .Πίνετε 100 ml περίπου ημερησίως .Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
Περιεχόμενο 1 λίτρο
Λιανική τιμή € 38,95 - Κωδικός-Nr. 196 Αγορά

 Περισσότερες πληροφορίες για τις ιδιότητες της αλόης Βέρα πατήστε εδώ




Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το 6981065824 ή στο birginian@gmail.com
Αν θέλετε να έχετε έκπτωση 15% σε όλα τα προίόντα της Forever επικοινωνήστε στο παραπάνω τηλέφωνο ή email

Comments :

0 σχόλια to “Xυμοί Αλόης Βέρα”

Δημοσίευση σχολίου

 

Προϊόντα Forever

Marketing - Με την FLP για επιτυχία

ή πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο FOREVER-Your Future

Άρθρα Προϊόντων

-

Γιατί Forever Aloe Vera Gel

Δείτε Περισσότερα
Η Forever έχει γίνει συνώνυμο με την Αλόη Βέρα ,μιας και βρίσκεται στην αγορά απο το 1978 και είναι πλέον ο μεγαλύτερος παραγωγός, καλλιεργητής και διανομέας Αλόης Βέρα και προϊόντων της στον κόσμο κατέχοντας το 80% της αγοράς. [.......]

Επικοινωνήστε μαζί μου

....