.

Aloe Fleur de Jouvence

H συλλογή Aloe Fleur de Jouvence(Nr. 41)  αποτελεί ένα από τα τέλεια συστήματα περιποίησης της επιδερμίδας. Περιέχει έξι καταπληκτικά προϊόντα καθένα από τα οποία είναι σχεδιασμένο για να υπηρετήσει ένα διαφορετικό σκοπό στην περιποίηση του προσώπου. Όλα τα προϊόντα περιέχουν Αλόη Βέρα και μοναδικές κυτταρικές ουσίες όπως είναι το κολλαγόνο κι η ελαστίνη προκειμένου να συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος μας απο την απειλή του χρόνου . Αν και τα προϊόντα διατίθενται και ξεχωριστά εμείς σας προτείνουμε τον συνδυασμό τους για καλύτερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα . Αναλυτικότερα το σετ περιλαμβάνει μια - Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης τη Firming Foundation Lotion , μια Υδατική Τονωτική Λοσιόν το Rehydrating Toner ένα Γαλάκτωμα Καθαρισμού Απολεπισης το Exfoliating Cleanser έναν Ενεργοποιητή Αλόης τον Aloe Activator , μια Επανορθωτική Κρέμα Νύκτας τη Recovering Night Creme και μια Μάσκα Προσώπου σε Σκόνη τη Facial Contour Mask Powder. Λιανική τιμή 140,85€-Κωδικός. 041 Αγορά
Πατήστε στην Εικόνα για Περισσότερα
To Exfoliating Cleanser (Γαλάκτωμα Καθαρισμού Απολέπισης )αποτελεί το πρώτο βήμα περιποίησης του δέρματός σας ώστε να μπορέσει το πρόσωπό σας στη συνέχεια να δεχθεί και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς .Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του προσώπου και του λαιμού με απαλές κινήσεις προς τα πάνω και προς τα έξω ενώ μετά την χρήση του αφαιρείται με ένα βαμβάκι και ξεπλένεται η περιοχή που έχει απλωθεί . Περιέχει βιταμίνη C και είναι ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια.
Περιεχόμενο 118ml -Λιανική τιμή : 20,12 -Κωδικός-Nr. 43   Αγορά
Πατήστε στην Εικόνα για ΠερισσότεραΤο Rehydrating Toner (Υδατική Τονωτική Λοσιόν) έχει την δυνατότητα να συσφίξει το πρόσωπο να μειώσει τις γραμμές τις ρυτίδες και τους πόρους του προσώπου ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα δεύτερο καθαρισμό και τόνωση στην επιδερμίδα . Δεν περιέχει οινόπνευμα ενώ είναι πλούσιο σε Αλόη Βέρα εκχυλίσματα φυτών και κολλαγόνο .Το Rehydrating Toner απλώνεται στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι με κινήσεις προς τα πάνω και προς τα έξω. Οι κινήσεις επαναλαμνονται μέχρι να βγαίνει καθαρό.
Περιεχόμενο 118ml -Λιανική τιμή:€ 21,12--Κωδικός:Nr. 42   Αγορά
Πατήστε στην Εικόνα για Περισσότερα Η Firming Foundation Lotion (Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης) απλώνεται χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σας στο λαιμό και στο πρόσωπο .Δημιουργεί μια προστατευτική βάση χάρη στο συνδυασμό βιταμινών Α C και E που διαθέτει πάνω στην οποία μπορείτε να απλώσετε το μακιγιάζ σας.Είναι αποτελεσματική στη μείωση των σημαδιών του γήρατος στη σύσφιξη των πόρων και στη διατήρηση της καλής εμφάνισης του δέρματος.
Περιεχόμενο 59ml -Λιανική τιμή:€ 28,18 -Κωδικός:-Nr. 44   Αγορά
Πατήστε στην Εικόνα για ΠερισσότεραH Recovering Night Creme (Επανορθωτική Κρέμα Νυχτός)είναι ιδανική με την βελούδινη υφή της για την ενίσχυση και την ανανέωση του δέρματος παρέχοντας του μια μοναδική ελαστικότητα και υγρασία .Απλώνεται απαλά σε όλο το πρόσωπο τη νύχτα για να ξεκινήσει η διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος κατά την διάρκεια του ύπνου.Περιέχει βιταμίνες Α C Ε και Προβιταμίν Β5 πολλαπλά στοιχεία που προέρχονται απο φυτικά εκχυλίσματα και απο τα προϊόντα μέλισσας.
Περιεχόμενο: 50gr - Λιανική τιμή: € 38,73 -Κωδικός-Nr. 46    Αγορά
Πατήστε στην Εικόνα για Περισσότερα Η Facial Contour Mask powder  (Μάσκα Προσώπου σε Σκόνη ) αναμειγνύεται με ένα κουταλάκι με Aloe Activator και το μίγμα απλώνεται στο λαιμό και στο πρόσωπο με κινήσεις προ τα πάνω και προς τα έξω. Κατόπιν ακολουθούν 30 λεπτά χαλάρωσης και αποφεύγεται η οποιαδήποτε κίνηση στην περιοχή του προσώπου Αφαιρείται τη Μάσκα με μία χλιαρή πετσέτα.Η Μάσκα καθαρίζει και συσφίγγει το δέρμα ενώ καταρπαϋνει την ευαίσθητη επιδερμίδα χάρη στο χαμομήλι που περιέχει .Για επιπλέον ιδιαίτερη περιποίηση μπορεί να αναμιχθεί με 1/2 κουταλιά μέλι. Ο Aloe Activator αποτελεί ένα εκπληκτικό μέσο ενυδάτωσης με μοναδικές στυπτικές ιδιότητες το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στην περιοχή κοντά στα μάτια.
Περιεχόμενο 28,5gr - Λιανική τιμή: € 23,64 -Κωδικός-Nr. 45   Αγορά
Πατήστε στην Εικόνα για Περισσότερα

O Aloe Activator (Ενεργοποιητής Αλόης)  είναι ένα μοναδικά ενυδατικό και καθαριστικό προϊόν, που παρασκευάζεται με Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα και Αλλαντοϊνη. Περιέχει ένζυμα, αμινοξέα και πολυσακχαρίτες.
Ενδείξεις: προστατεύει από τις μολύνσεις, για τα μάτια ( επιπεφυκίτιδα, καταρράκτη, γλαύκωμα, [κατεβάζει τη πίεση] πρεσβυωπία., μυωπία, κλπ:). τα, αυτιά, τα μαλλιά, για γαργάρες, στην μύτη για την ιγμορίτιδα, μικρο-τραυματισμούς, δερματικά προβλήματα. Ο τέλειος συνεργάτης με την σκόνη μάσκας για την παρασκευή της μάσκας.
Αντενδείξεις: Όχι σε ανοιχτές πληγές σε μάτια και αυτιά, όπως μετά από εγχείρηση.
Περιεχόμενο 118ml -Λιανική τιμή:€ 17,61 -Κωδικός:-Nr. 52    Αγορά
Επικοινωνήστε μαζί μας και λύστε όλες τις απορίες σας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης birginian@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6981065824 Ή ΚΑΝΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Comments :

0 σχόλια to “Aloe Fleur de Jouvence”

Δημοσίευση σχολίου

 

Προϊόντα Forever

Marketing - Με την FLP για επιτυχία

ή πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο FOREVER-Your Future

Άρθρα Προϊόντων

-

Γιατί Forever Aloe Vera Gel

Δείτε Περισσότερα
Η Forever έχει γίνει συνώνυμο με την Αλόη Βέρα ,μιας και βρίσκεται στην αγορά απο το 1978 και είναι πλέον ο μεγαλύτερος παραγωγός, καλλιεργητής και διανομέας Αλόης Βέρα και προϊόντων της στον κόσμο κατέχοντας το 80% της αγοράς. [.......]

Επικοινωνήστε μαζί μου

....